2012. július 15., vasárnap

Elfen Lied

NYUU~

Olyan jó kis anime ez hogy muszáj neki csinálnom egy külön blogbejegyzést *-*

AKI MÉG NEM LÁTTA AZ ELFED LIED-ET ÉS/VAGY NEM AKARJA TUDNI HOGY MI LESZ A VÉGE AZ NE OLVASSA EL EZT A BEJEGYZÉST!

1 nap alatt végig néztem az egész Elfen Lied-et és állati egy anime, annyi biztos :D Sajnos csak 13 részes, de vérből nincs hiány benne *-* Nyuu olyan kis vicces volt azzal hogy mindig azt mondogatta "nyuu nyuu" és látszott rajta hogy nagyon szereti Koutát, de ott volt Lucy aki mindenkit legyilkolt, még Kouta húgát és apukáját is :'( Nana is nagyon cuki, csak ő meg nem valami jó harcos, de szeretni ő is nagyon tud :3 Kouta mindenkit befogad a házába kinek nincs otthona, Nyuu-t, Nana-t, Mayu-t. Mayu egy 14 éves kislány aki megszökött otthonról, mert a mostoha apja szexuálisan zaklatta őt és az anya meg nem is szerette, egyszer láta Lucy-t ahogy éppen harcol és győz is, ott a tengerparton ismerkedik meg Kouta-val és nem sokkal később Kouta és Yuka örökbe fogadja és onnantól már ott él Kouta házában, Nyuu-val és Yuka-val és iskolába is jár és a legjobb barátja Wanta, egy kis kutyus is velük él.

Lucy és Kouta közös múltja: 
Lucy nevelő intézetben élt már kis kora óta ahol nagyon utálták mert szarvai voltak és ezt furcsállta az összes gyerek. Lucy-nak volt egy barátja, egy kutyus akiről beszélt egyszer az egyik lánynak az intézetben és ő elárulta a kutyus létezését azoknak a fiúknak akik mindig bántották Lucy-t. A fiúk elkapták a kutyust és Lucy szeme láttára egy vázával agyonverték, amitől Lucy olyan dühös lett hogy mindegyiküket megölte.
Itt egy kép a fiúk megöléséről:

Nem sokkal ezután találkozott először Kouta-val akinek nagyon tetszettek Lucy szarvai és össze is barátkoztak, elmentek az állatkertbe, együtt fagyiztak meg hasonlok, de mielőtt Kouta haza ment volna még a húgával és az unokatesójával elmentek egy fesztiválra, mikor Lucy megkérdezte hogy fiú vagy lány az unokatesója akkor Kota azt mondta hogy fiú, de Lucy elment a fesztiválra és ott meglátta hogy Yuka lány és ettől olyan dühös lett hogy megölt pár embert, bár akkor még harcolt a gyilkolás ellen, de az ösztöneit egyre kevésbé tudta uralni. Mikor Kouta és a húga hazafelé mentek vonattal Lucy ott volt a vonaton és Kouta szeme láttára megölte Kouta húgát és papáját is.

A jelen:
Lucy megszökött a kutatási intézetből ahol eddig fogva tartották, útközben megölt mindenkit aki útban volt és nyugisan kisétált az épületből, viszont mikor már kint volt, fejbe lőtték amitől elvesztette az eszméletét (és az emlékezetét) és a tengerbe zuhant. Másnap Kouta és Yuka találtak rá a tengerparton, (persze teljesen meztelenül) mivel mindig csak azt mondta hogy "nyuu" ezért elnevezték Nyuu-nak  és miután felöltöztették haza vitték Kouta házába. De mikor kettétöri azt a kagylót amit Kouta még a húgától kapot Kouta elkezdet veszekedni Nyuu-val és Nyuu elfutott és egy bérgyilkos (vagy tudom is én mi) akinek az a dolga hogy megölje Lucy-t megtalálta a tengerparton és megtámadta, de szerencsére felébred Lucy és így Nyuu életben maradt és majdnem megölte a bérgyilkost. Ezt az egészet látta Mayu. Kouta megtalálta Mayu-t és nem sokkal késöbb örökbe is fogadta...

(egy kis idő ugrás) Lucy a végsö ütközetbe úgy ment hogy az egyik szarva le volt törve és így csak két vektort tudott használni a négyből, de valahogy a másik szarva is letört a harcban és valószínűleg meghalt.
Mayu, Kouta, Nana és Yuka együtt éltek tovább mint egy család.

Epizódok:

itt van pár Elfen Lied amv:
És az opening: Lilium 
Képek:
(tudom rengeteg kép ez, de úgy imádom ezt az animét)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése